Pages - Menu

4 Eylül 2013 Çarşamba

En Çekici Beren Saat Saç Modelleri ve Şekilleri

En Çekici Bihter Ziyagil Saç Modelleri

Sevilen başarılı ve güzel oyuncu Beren Saat hakkında bildiklerimizi sizinle paylaşmak istedim. İşte İntikam dizisi başrol oyuncusu Beren Saat hakkında merak ettikleriniz.
En-güzel-Beren-Saat-Saç-Modelleri
Kariyeri boyunca çeşitli rollerde izleyici karşısına çıksa da, Aşk-ı Memnu dizisindeki “Bihter Yöreoğlu Ziyagil ” ve Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisindeki “Fatmagül Ketenci Ilgaz” performanslarıyla daha geniş kitlelere ulaşmıştır. Birçok eleştirmen tarafından kendi enerasyonundaki en etkili kadın dizi oyuncularından biri olarak gösterilmektedir.Daha çok dramatik yapımlarda yer alan oyuncu, Türk televizyonlarının en çok kazanan ve kazandıran kadın oyuncularındandır.Sosyal sorumluluk projelerine ağırlık veren Saat pek çok kampanyada da yer almıştır.
Yaşam öyküsü
Saat 26 Şubat 1984′te Ankara, Türkiye’de doğdu. Sporla uğraşan bir aileden gelen Saat’in, bir abisi vardır. İlkokul, Lise ve Üniversite eğitimini Ankara’da almıştır. TED Ankara Koleji mezunu olan Beren Saat, Başkent Üniversitesi’nde işletme konusunda ihtisas yaparken arkadaşlarının desteğiyle, Türkiye’nin Yıldızlarıadlı oyuncu yetiştirip hafta sonu performanslarını değerlendiren yarışma programına katılmıştır. Yarışmada beğeni toplamayı başararak 2. olmuştur. Yarışma programının ekibinde bulunan Tomris Giritlioğlu’nun kardeşi, ona Beren Saat’ten söz edince, oyunculuk kariyeri bu şekilde başlamıştır ve televizyon dizilerinin aranan yüzlerinden biri haline gelmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder